SKM Zaspa straszy
Nie tylko Zaspa... Większość przystanków SKMowskich tak wygląda.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
A kto pamięta poczekalnię na peronie? W artykule piszą o kładce prowadzącej na peron, a o tym, że z drugiej strony jest normalne przejście przez tory jak na wiejkich stacyjkach zapomnieli napisać.
tym przejsciem niegdys przechodzilam kilka razy dziennie ;-)
nie opłaca się zupełnie chodzić dookoła przez kładkę, szczegolnie jesli sie po drodze wstepuje do Tino
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Tino to pizzeria - właśnie między tym przejściem a Hynka. W latach 2000-2002 mieszkałam na Pilotów 18, więc chodziłam tamtędy codziennie. Panie w Tino, kiedy się pojawiałam w drzwiach o stałej porze, nie pytały "co podać" tylko "którą dziś sałatkę?"
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum