Wysłany: Sob Maj 07, 2005 8:19 pm Akademia w radyju
Moi Drodzy,
Zadzwonił do mnie dzisiaj pan z radyja, który chce zrobić audycję o Akademii. Potrzebne są trzy osoby na ochotnika z grona profesorskiego, do opowiadania dlaczego jesteśmy nienormalni i jak nam z tym jest.
A poważnie mówiąc pan planuje mniej więcej godzinne nagranie przy komputerze z przeglądaniem stron poszczególnych wydziałów i rozmową o tym co tam i dlaczego akurat to zamieszczamy.
Są ochotnicy? Chodziłoby głównie o dziekanów i kierowników.
Proszę o szybką odpowiedź, bo pan z radyja oczekuje na informację jutro.
RH
G.
Audycyjki tak w zasadzie to są "robione" praktycznie jedynie w Radiu Gdańsk (publicznym).
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Wysłany: Nie Maj 08, 2005 7:36 am Re: Akademia w radyju
Grün napisał/a:
Moi Drodzy,
Są ochotnicy? Chodziłoby głównie o dziekanów i kierowników.
Proszę o szybką odpowiedź, bo pan z radyja oczekuje na informację jutro.
RH
G.
A kiedy należałoby sie stawić? W dzień powszedni, czy wolny? O jakiej godzinie? Wiesz, nie wszyscy maja blisko do Radia Gdańsk i nie wszyscy wykonuja tzw. wolne zawody...
Ja wiem, że jestem mało aktywny i monotematyczny, ale jesli inni, bardziej kompetentni, nie będą chętni...
Rzecz byłaby do zrealizowania w przyszłą (15.05) niedzielę. Moglibyśmy się spotkać u pana w radyju, bo potrzebny będzie komputer. Mam zamiar umówić się raczej na późne popołudnie. Dam znać co do ostatecznego terminu do jutra. Twoja obecność jest jak najbardziej pożądana.
Rzecz byłaby do zrealizowania w przyszłą (15.05) niedzielę. Moglibyśmy się spotkać u pana w radyju, bo potrzebny będzie komputer. Mam zamiar umówić się raczej na późne popołudnie. Dam znać co do ostatecznego terminu do jutra. Twoja obecność jest jak najbardziej pożądana.
A powiedzcie, mielibyście czas wczesniej - np. w środę albo w czwartek wieczorem? Bo akurat tak mi się złożyło, że wyglądan na to, że w niedzielę mogę być wyjechany...
A powiedzcie, mielibyście czas wczesniej - np. w środę albo w czwartek wieczorem? Bo akurat tak mi się złożyło, że wyglądan na to, że w niedzielę mogę być wyjechany...
Ty do mnie w liczbie mnogiej rozmawiasz? Czy ktos jeszcze sie zgłosił potajemnie ?
W dni powszednie do dziewiętnastej piętnascie jestem w domu sam z dzieckiem. Później hulaj dusza, tylko musiałbym jeszcze dojechać spod granicy na miejsce.
Jeśli miałbym coś sugerować - to chętnie usłyszłabym (oprócz Rektóra) coś o Muzeum i Wydziale Kolejnictwa.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum