Wysłany: Sro Sie 25, 2004 2:58 pm Spotkanie z ciekawym człowiekiem :)
Właśnie - dość w sumie przypadkowo - poznałem pana Janusza Ciemnołońskiego - kilka chwil rozmowy wystarczyło, by stwierdzić, że (zgodnie z moimi przypuszczeniami) jest on 100% Rzygaczem, a właściwie Wielkim Rzygaczem. Bardzo go zainteresowała Akademia - a pewnie i my możemy się od niego bardzo wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć...
Wysłany: Sro Sie 25, 2004 6:48 pm Re: Spotkanie z ciekawym człowiekiem :)
Grün napisał/a:
jest on 100% Rzygaczem, a właściwie Wielkim Rzygaczem
W to nie wątpię Słuchaj, a może on albo ktos inny na PG podsunąłby Ci jakiś inny konterfekt prof. Stankiewicza? bo ten młodzieńczy, który jest w Galerii, budzi u wszystkich - jak zauważyłem - uśmiech.
Teraz, jak juz mam przetarte sciezki w zakladzie historii to juz pewnie bez problemu. Pani tam pracujaca zazadala dzisiaj zeby jej dac wizytowke Akademii bedzie pretekst zeby podpytac o zdjecie Stankiewicza (ktory Wielkim Rzygaczem byl)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum