Corzano, a przed niedzielą się nie da?
Jeśli możesz, to wyslij mi na priv nr telefonu - to się zgadamy- w niedzielę to mnie najprawdopodobniej w Mieście nie będzie.....
Też mam taką nadzieję W Niemczech to zdaje się książka "kanoniczna", jeżeli chodzi o FSD, więc wypada się zapoznać
216 stron? Nooo... to może ją jakaś dobra duszyczka dla Corzano przetłumaczy, hm?
Zaraz, zaraz - to zdjęcie wyglada mi raczej chyba na drugie wydanie rozszerzone, no i ono ma coś ok. 300 stron. To jak to jest w końcu, Corzano?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin (II)
============================
Z dwóch kaczorów wybieram Donalda
216 stron? Nooo... to może ją jakaś dobra duszyczka dla Corzano przetłumaczy, hm?
Jest kilkustronicowy rozdział, którym jestem szczególnie zainteresowany, ale o tłumaczenie prosić bym nie śmiał. Czas wreszcie nauczyć się tego języka.
Aaa... szybko się uczysz języków obcych? Bo podejrzewam, że jednakowoż przetłumaczenie tego kilkustronicowego rozdziału przez jakiegoś życzliwego może zająć mniej czasu... Tylko - gdzie tu kogoś takiego znaleźć?
(nawiasem mówiąc/pisząc - to co to za rozdział tak Cię interesuje?)
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin (II)
============================
Z dwóch kaczorów wybieram Donalda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum