Witam wszystkich serdecznie.
Jestem w kropce, mam do wykonania prace w temacie której jest między innymi budynek Cristalu we Wrzeszczu. Nie dopilnowałem terminu i zostało mi bardzo mało czasu(do soboty). Potrzebuję jak najwięcej informacji, zdjęć(nowych,starych) dotyczących obiektu, jego historii.
Drodzy forumowicze bardzo proszę o pomoc
No więc muszę napisać na temat nieudanej rewitalizacji, wiem, że to rewitalizacja w sumie nie jest ale coś mieć muszę stąd proszę o jak najwięcej informacji.
Ale ja zdaję sobie sprawę z tego, że to nie jest rewitalizacja. Pomińmy proszę ten temat! Proszę Was o jakieś informacje dotyczące cristala, czas budowy, funkcja przeznaczenie etc.
"Cristal otwarto w lipcu 1961 r., jako lokal klasy „S”, czyli najwyższej w hierarchii PRL-owskiej gastronomii. Miał służyć (i służył) klasie pracującej i obywatelom. Dzisiaj powiedzielibyśmy: mieszkańcom.(..)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum