_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Bardzo misię! Strona przejrzysta, uporządkowana. Podoba mi się zwłaszcza przedstawienie skanów z księgi adresowej, każdy z dzielnicy będzie mógł zobaczyć, kto poprzednio mieszkał w wybranym miejscu.
ps1 proponowałbym zrobienie obrazka
aktywnym linkiem mailto:
ps2 kliknięcie w księdze gosci na "powrót na brzezno.net" powoduje zapętlenie - główna strona otwiera się jako ramka, w tej ramce mozemy mieć ramkę itd
Dziękuję za miłe słowa i emotki. Sa bardzo cenne, szczególnie w tym towarzystwie.
Na razie, przy materiałach, które dostałem od niektórych z Was, wstawiłem jedynie inicjały udostępniających. Gdyby ktoś chciał to zmienić, proszę o priva.
Mikołaj napisał/a:
Podoba mi się zwłaszcza przedstawienie skanów z księgi adresowej, każdy z dzielnicy będzie mógł zobaczyć, kto poprzednio mieszkał w wybranym miejscu.
W zamierzeniu ten dział ma głównym elementem strony. Trochę później dojdą tam jeszcze wspomnienia przed- i powojennych mieszkańców dzielnicy.
gratulacje
moja upierdliwość znalazła jedynie błąd w linku do strony Dawny Gdańsk
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Doprawdy, nie rozumiem dlaczego nie pracujecie do jednej bramki. Czyli, dlaczego nie stworzycie profesjonalnej strony o całym Wolnym Mieście łącząc siły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum