Wysłany: Wto Wrz 03, 2013 3:41 pm Gdańsk i Okolice Album Widoków (XVI-XVIII WIEK)
Witam wszystkich serdecznie. Szukam jakiegoś pomysłowego prezentu dla teścia, który jest zafascynowany dawnym Gdańskiem. Znalazłem wydaje mi się coś ciekawego LINK USUNIĘTY - czy ktoś jest może w posiadaniu takiego albumu i mógłby powiedzieć, czy jest on wart (niemałej w końcu) inwestycji. Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam. Adam Złocieniec
Ostatnio zmieniony przez Mikołaj Pią Wrz 20, 2013 2:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Tego albumu nie znam.
Ale mogę polecić coś innego - kup mu to.
Taniej, do tego wiadomo, że inwestycja na pewno będzie dobra.
Oczywiście o ile gustuje w alkoholach.
Jakbyś nie wiedział o co chodzi, to tu masz więcej informacji
Ten przedmiot z alegratki dość koszmarny, można dać komuś okropnemu... Ładnie oprawione zdjęcie z dawnych czasów może nie jest oryginalne ale przynajmniej eleganckie.
Dlaczego okropne? Co w herbie lub albumie pokrytych patyną może być okropnego? Zwłaszcza dla pasjonata historii... Odnośnie encyklopedii gdańskiej, to chodzi o takie nowe wydanie LINK USUNIĘTY
Adamzłocieniec, czy masz coś do zaproponowania na forum poza linkowaniem kolejnych aukcji z jednego serwisu? twoja działalność zaczyna trącić SPAMem Proszę, żebyś już tego nie robił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum