Jeśli Moderator rozważał Amnestię Noworoczną, w obawie przed posądzeniem o uleganie presji otoczenia może się zamknąć w sobie (jak zakluczył jeden temat) i to przedłuży proces.
Czy nie możemy po prostu skończyć tego tematu bez dokopywania sobie za plecami? Nie liczę na to, że dojdę do jakiegoś porozumienia z Marcinem, ale też nie odzywam się już do niego ani nie zabieram głosu w żadnych kontrowersyjnych tematach na forum, więc dodawanie kolejnych zarzutów mnie zdziwiło. Przecież to bez sensu
Nieprawda, dopisek pojawił się w czasie kiedy nie odzywałam się tu, piąta wersja ostrzeżenia była jeszcze taka sama jak 4 poprzednie.
(Po sprawdzeniu - poprawka: w czasie, kiedy odezwałam się tylko w temacie identyyfikacji fragmentu ulicy Grunwaldzkiej).
nieee, nie sądzę
chociaż im dłużej nad tym myślę, coraz bardziej podoba mi się zapis "za całokształt" - może powinnam potraktować to coś jak rodzaj nagrody za dzałalność opozycyjną, a za jakiś czas zażądać świadczeń kombatanckich?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum