Nooo, Pumeks, miej trochę wyobraźni. Jak spojrzeć od połudnoiwej strony, tej zarośniętej bluszczem, to mrużąc oko można zobaczyć Ratusz Staromiejski, może trochę za wysoki, ale cóż to znaczy dla niewtajemniczonych. Dach też od biedy mółby być, a że inne wykończenia ? No cóż, nie bądźmy drobiazgowi.
Wooojtek... Przedłużasz proces nic nie wnoszącymi pismami procesowymi.
Chodzi mi o budynki, które stoją przy ulicy (Am sande/Na piaskach) po drugiej stronie Raduni.
Pewnie masz takich cud znacznie więcej, tylko dawkujesz nam je powoli w małych dawkach - aby nas od razu nie "zwaliło z nóg", nieprawdaż? Piękne zdjęcie.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Mikolaju, Marcinie, oboje macie racje, czerwona kropka to fotograf, a zaslabniecia z wrazenia przy komputerze moga byc niebezpieczne dla zdrowia. Od czasu do czasu, jak cos nowego wpadnie mi w rece i znajde czas na skanowanie, podrzuce tu rozne ciekawostki.
ja nie smiem nawet o tym marzyc, ale gdybys widzial kiedy zdjecie przedwojennego rzecz jasna dworca kolei waskiej, to prosze, przyjrzyj sie mu dobrze i potem mi opowiedz...
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum