coś nie doczytaliście, czyjego autorstwa jest galeria... autor wskazywał Mazury, ja rozszerzyłem o Warmię i Żuławy, ale tak jak sie spodziewałem to za mało, żeby Was zadowolić... to od razu poproszę o listę literówek lub błedów w wersji polskiej lub niemieckiej.
coś nie doczytaliście, czyjego autorstwa jest galeria
Galeria (zresztą bardzo łądna) autorstwa PG, ale strona (i nagłówki) autorstwa Mikołaja, prawda? ;)
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Hmmm... o ile Grudziądz od biedy można by nazwać Powiślem, to Skórcz leży na północno-wschodniej granicy Borów Tucholskich, bliżej mu do Kaszub niż Wisły
Ostatnio zmieniony przez parker Pią Paź 08, 2004 10:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum