To ja sie przyłączę - miłośnikom prawdziwego Gdańska, tego, który był kiedyś i tego, którego częścią jesteśmy obecnie, życzę zdrowych, spokojnych Świąt a w Nowym Roku większej dawki poczucia humoru i wzajemnej życzliwości.
uff, jak to dobrze, że po odejściu od kompa cały ten "wielki problem" znika bez śladu kochani, idę piec sernik. prawdziwy, pachnący, nie wirtualny
tymczasem życzę wszystkim bez wyjątku (co się rozumie, samej sobie też) WESOŁYCH ŚWIĄT, bogatego wora Mikołaja, uśmiechu, inteligencji, wypoczynku po domowym wyzysku przedświątecznym, spełnienia marzeń, zrozumienia dla drugiego człowieka, pociechy z Żony, Męża, psa, kota i kanarka, żarcia po sam sufit...
...i chęci przezwyciężenia "moje jest mojsze", czy jakoś tak
I jeszcze ja, i jeszcze ja! Prawdziwych, cieplych, rodzinnych swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim forumowiczom ja! i moj kompan w podrozach po Gdansku ;)
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia,
zyczęz calego serca Swiat bialych, pachnacych choinka,
skrzypiacych sniegiem pod butami, spedzonych w cieplej,
rodzinnej atmosferze, pelnych niespodziewanych prezentow.
Swiat dajacych radosc i odpoczynek oraz nadzieje na Nowy Rok,
zeby byl jeszcze lepszy niz ten, ktory wlasnie mija...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum