Wysłany: Pon Lip 30, 2007 12:39 pm "Byl sobie Gdańsk - Brzeźno. Nowy Port" - kuuuupię
Witam,
po którejś z przeprowadzek odkryłem smutny fakt iż brakuje mi mojego Brzeźna do kompletu kolekcji, a smutku dodaje fakt że to w końcu moja dzielnica, więc jak tu bez albumu? Na Allegro nie ma, w księgarniach już dawno też nie - może ktoś ma na zbyciu? Chętnie odkupię.
Ja im zawracalam glowe dodrukiem BSG1945 - zaslaniali sie prawami autorskimi i stanowczo odmawiali. Niedawno dodrukowali Oliwe i Wrzeszcz, i nie dam sobie glowy uciac,ale chyba wlasnie Brzezno i Nowy Port.
A taki macie?
Ciekawe ile jest wart skoro bez podpisów "poszedł" za 162 PLN?
17092007431-mini.jpg
Plik ściągnięto 8306 raz(y) 13,06 KB
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
A ja nawet go nie kupiłem tylko wygrałem w konkursie Radia Gdańsk
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Tomb chwalipięta, tralalala
A ja za to mam takie podpisy w tzw. "piątej ostatniej" (też jestem chwalipięta, a co!)
Ale nie mam "trójki" - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o wiadomość, kupię (w rozsądnej cenie).
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum