Sympatyczny lokal z trunkami w małych dozach za 4 zł i przekąskami za 8 zł. Specyficzny klimat poczekalni, albo baru dworcowego w czasach, gdy na dworcach prowadzono wyszynk czegoś więcej niż coca coli. Warto odwiedzić, ale trzeba mieć jasno określony cel - jest nim przyjęcie procentów, najlepiej w postaci czystej wódki. Wczoraj fajna muzyka - Lady Pank zawsze dobrze brzmi.
Minusem może być lokalizacja, bo choć w centrum, to jednak nieco na uboczu. Mam nadzieję, że pomimo tego miejsce utrzyma się w aktualnej formie.
Pewnym curiosum były kartki z rezerwacjami stolików na wieczorne godziny, no ale to zapewne pochodna ubocznej lokalizacji i popularności wśród "fejsikowej" młodzieży. To przecież nie jest miejsce na zasiadane spotkania, tylko na wódkę, piwko i zakąskę spożyte "w przelocie" Minusik także za brak strony www, bo profil na Facebooku to za mało - przecież nie każdy musi być fanem tegoż.
M.
P.S. Recenzje przekąsek zostawię innym. Nie korzystałem. Ale "danie spod lady" brzmiało intrygująco Aha - lokal nawiązuje do PRL. Nienachalnie, sympatycznie.
Wysłany: Nie Lip 06, 2014 4:51 am Chcesz być skatowany przez ochronę - zapraszam
Przed chwilą byłem świadkiem jak ochroniarz klubu kopał w głowę leżącego nieagresywnego klienta gdyż podejrzewał że ten być może wyniósł pokal (nie wyniósł). Sytuacja zakończyła się odwiezieniem klienta do szpitala - nie polecam, do tej pory pierwsze miejsce w którym spotkałem się z tak karygodnym zachowaniem ochrony, a trochę tych miejsc już zwiedziłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum