OK, bardzo dziękuje:-)Ja sama tez szukam,ale efekty marne.W kazdym razie nawet gdyby nam sie zdublowalo w jednym czasie ja i tak kupie,wiec bez strachu.Na pewno sie nie zmarnuje:-)
Czy chodzi ci o to? "Historia Gdańska. T.2, 1454-1655", pod red. Edmunda Cieślaka. Wydano: Gdańsk, Wydaw. Morskie, 1985. " Bo tę książkę mam na zbyciu. Jednak z powodu tematu postu "1945" mam wątpliwości czy właśnie tomu II poszukujesz.
Niestety zawiodła mnie pamięć. Tom II okazał się być tomem I. Nie zagladałem do tej książki bardzo długo. Niemniej postaram się ją znaleźć. Wydaje mi się, że miałem ją w ręku u kogoś z moich znajomych.
Jezeli ktos mialby do odsprzedania lub wie gdzie mozna kupic "BSG 1945" to ja tez jestem chetny ,szczerze dopiero po lekturze jednego z ostatnich 30 dni dowiedzialem sie o jego istnieniu. a jak ktos ma jeszcze do odsprzedania kwartalniki z chyba 96/97 roku to tez chetnie odkupie.pozdrawiam ,gargoyle.
_________________ "...robala co mnie zzera wciaz zalewam sam..."
Mikołaj, TY nie masz? Ja nigdzie nie odwołuje poszukiwan, jesli sie znajdzie gdziekolwiek to natychmiast lece z tym na Forum :-)
Moja pani Konsul juz walczy;-)
dawalam 180 i w ostatniej sekundzie mnie zestrzelili.
Wydawnictwo odpowiada niezmiennie,ze nie planuja dodruku. Trzeba szukac dalej.
Ja bym chyba zaplacila te kwote,ale najpierw musze sie doszkolic w aukcjach.
Tak wiec szukamy dalej.Wszystkim i wszedzie roztrabiłam, zeby egzemplarzy bylo mozliwie najwiecej-pamietam o gargoyle i Mikołaju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum