Jako że przeniosłem firmę w której pracuję do Letniewa, zatem będę czasem badał dokładniej okolicę
No i wydaje mi się, że już są tego pierwsze efekty.
No chyba, że wszystkie kumate Strachy zaraz powiedzą że to już dawno obfocili
Napisy są w dość dobrym stanie, zatem jak ktoś dobrze się posługuje księgami adresowymi pewnie szybko rozszyfruje całość
IMG_1930.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 56,33 KB
IMG_1931.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 47,75 KB
IMG_1932.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 64,56 KB
IMG_1935.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 62,06 KB
IMG_1933.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 59,08 KB
IMG_1936.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 50,88 KB
IMG_1934.JPG
Plik ściągnięto 10380 raz(y) 61,2 KB
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
To będziesz miał Dario pole do popisu. Zaprzyjaźniony pracownik socjalny z rejonu napomykał, że tamte tereny są zasobne w tego typu atrakcje. Ino, że okolica podobno nie bardzo sprzyja samotnym wypadom z lepszą cyfrą
To będziesz miał Dario pole do popisu. Zaprzyjaźniony pracownik socjalny z rejonu napomykał, że tamte tereny są zasobne w tego typu atrakcje. Ino, że okolica podobno nie bardzo sprzyja samotnym wypadom z lepszą cyfrą
ja tylko - w ramach upierdliwiej poprawności nazewniczej - nieśmiało bąknę, że nie Letniewo, a Letnica
Wiem , wiem, świadomie to napisałem. Dla mnie jak i dla mieszkańców mojej dzielnicy to zawsze będzie Letniewo :).
kwidzin napisał/a:
a mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego nie chcecie stosować poprawnej nazwy?
Bo od dziesięcioleci mówili, jak mówili?
Dobrze chłop prawi
A jak mam mówić na Zielonkę? Młyniska? Wiem, wiem STARÓWKA (300 km>>) (300 km>>) >>300km i te sprawy.
Może jak SIM zawita w te okolice to ludzie przejżą na oczy ;)
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum