Bardzo mała i przytulna Kawownia/Herbaciarnia. Lokal znajduje się naprzeciw "wysepki tramwajowej" na południowej pierzei Grunwaldzkiej.
Zamówiłem czekoladę na gorąco. 6 zeta, conajmniej 300 ml ożywczego naparu. DOBRE.
Co ważniejsze dwie bardzo miłe właścicielki zapraszają do siebie na rozmowę - spędziłem ponad 30 min. w miłej atmosferze swobodnej wymiany myśli. W tle muzyka, która nie zagłusza, a stanowi przyjazne tło.
POLECAM
Proszę, sprawdźcie kawy i dajcie znać jak z nimi.
PS. Ciekawostkę stanowi łazienka.
_________________ Wstawać! Wstawać i ćwicyć!
Ale czemu?! Bo rano jest!
Eeee, u mnie jest jeszcze noc...
Co ważniejsze dwie bardzo miłe właścicielki zapraszają do siebie na rozmowę - spędziłem ponad 30 min. w miłej atmosferze swobodnej wymiany myśli
e, trzeba mieć taki urok osobisty jak Ty
Sie śmiej
A poza tym same zapraszały, ja nic z teczki nie wyciągałem, a tem bardziej żadnych uroków nie czyniłem
Dobre 15 minut wypytywałem je o smaczne miejsca w Trujmste. Oj lubią one zjeść, lubią.
seestrasse napisał/a:
Cytat:
Ciekawostkę stanowi łazienka.
czyli???
Trzeba ,ten tam no, intrare osobiście
Uciekam, bo mnie zara pod dywan za OFF zmietom! Znaczy zmnieciesz
,ale z niecierpliwością czekam na recenzję kawy, żeby móc ze spokojnym sumieniem polecać dalej.
_________________ Wstawać! Wstawać i ćwicyć!
Ale czemu?! Bo rano jest!
Eeee, u mnie jest jeszcze noc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum