Najtańszy patent to dwie listewki drewniane, pineski + kawałek nici lub dratwy.
Do dolnej krawędzi mapy przykuwamy pineskami pierwszą listewkę. Wzdłuż górnej krawędzi drugą listewkę. Końce górnej listewki łączymy dratwą i już można powiesić na ścianie
proponuję wstrzymać się z zakupem ramki. GW będzie nas karmiła mapami przez kilka tygodni. Gdy dojdą nowe mapy może się okazać, że je również będziecie chcieli wrzucić w ramkę.
Gdy seria z mapami w GW się skończy będzie wiadomo ile ramek kupić. Może hurtowo wyjdzie taniej
Takie duże ramy i antyramy są w IKEA. Część jest na wyprzedaży. Dzisiaj przynajmniej były.
U mnie w chacie, ze względu na wystrój antyrama nie wchodzi w grę. Wizyta w zakładzie ramiarskim pozostaje. Oj biedna moja kieszeń... A miejsca na ścianach jeszcze trochę mam
Ewentualnie, jesli komuś nie chce się dyrdać pod obwodnicę - antyramy są w sklepie dla platysków na Uphagena, od strony Grunwaldzkiej. Nie mam porównania czy są dużo droższe, ale przy jednej sztuce różnica pewnie tyle co bilet ZKM.
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Ewentualnie, jesli komuś nie chce się dyrdać pod obwodnicę - antyramy są w sklepie dla platysków na Uphagena, od strony Grunwaldzkiej. Nie mam porównania czy są dużo droższe, ale przy jednej sztuce różnica pewnie tyle co bilet ZKM.
STORM był i jest nadroższym sklepem zaopatrzenia plastycznego jaki znam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum