Nie, jakiś kilometr od tylnej bramy ZOO jest leśny szlaban, taki sam - na wjeździe w las od strony Owczarni. Droga jest piaszczysto-błotnista, wystające studzienki kanalizacyjne kolektora mogą walnąć w niższe zawieszenie.
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Czy to ja umiesciłem ten wątek w "Poszukuję / mam / oddam", czy ktos totu przeniósł...? Dosyć słabo temat pasuje do tego podforum, przecież niczego nie poszukuję ani nie deklaruję, że chcę oddać.
A wracając do adremu: O ile wiem, Bytowska też jest zamknieta, tak jak Kościerska.
A czy jest jakieś znośne połączenie drogowe od ul. Kielnieńskiej do Słowackiego w rejonie Rębiechowa albo do przedłuzenia Słowackiego w rejonie Banina? Oczywiście pomijając połączenie obwodnicą...
Jest też połaczenie przez las. Droga zaczyna się za CH Renk (ciągnie się od Osowej), a kończy albo w Rębiechowie (wioska, a nie lotnisko), albo w Baninie (za pętlą autobusową)
_________________ ...........................................
Pomóż Hanusi jeśli możesz
http://dzieciom.pl/5002
...........................................
A czy jest jakieś znośne połączenie drogowe od ul. Kielnieńskiej do Słowackiego w rejonie Rębiechowa albo do przedłuzenia Słowackiego w rejonie Banina? Oczywiście pomijając połączenie obwodnicą...
Tak.
Z Kielnieńskiej jedziesz tak jak do mnie, ale z Planetarnej nie odbijasz w Wenus, tylko jedziesz prosto.
Jak dojedziesz do rozjazdu dróg skręcasz w prawo (pod wiaduktem), za chwilę przejeżdżasz koło byłego PGR w Barniewicach (PGR masz po prawej), skręcasz w lewo tak jak asfalt prowadzi i dalej cały czas prosto tak jak droga prowadzi (odnogi będą tylko gruntowe).
Wyjedziesz w Rębiechowie na drodze będącej przedłużeniem Słowackiego (aby dojechać do lotniska musisz skręcić w lewo).
Wyjąwszy upstrzoną progami zwalniającymi Barniewicką i jakiś kilometr gruntowej Planetarnej całą drogę masz (jak na polskie warunki) przyzwoitą.
Drogi od Renku bym nie polecał - zwłaszcza w okresie roztopów może być nieprzejezdna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum