Poszukuje oryginalnych ksiażeczek pana Tettera o tym gdańskim kocie - zdaje mi się że wyszły dwie...
A może ma ktoś do przegrania bajkę na płycie muzy? Tą z Kobuszewskim jako narratorem?
Książki nie mam, ale gdzieś w domu powinienem mieć wersję jej na kasecie magnetofonowej, takie fajne słuchowisko, które mi puszczano, jak jeszcze byłem berbeciem (to może stąd to "zwichnięcie" gdańskie? . Mógłbym poszukaćm przy czym nie wiem, czy nie została ona zdewastowana przez hordę moich siostrzeńców czy bratanków
...jak wrócę do Gda, to poszukam tej kasety. Tylko chciałbym się jeszcze raz upewnić, że to aktualne (skoro tu niektórzy posiadają o wiele fajniejsze wersje na winylach...czy można kupić na internecie). Odpowiedź dam we wtorek, czy ta kaseta jeszcze gdzieś jest cała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum