Też planuję wyprawę w te rejony - mogę więc robić za jelenia.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Ja bym się wybrał, ale ze względu na warunki fizyczne raczej sam będę potrzebował eskorty Poza tym nie wiem, czy żona pozwoliłaby mi eskortować wysokie blondynki
Pewnie trzeba będzie jakieś zezwolenie załatwić.
Co prawda mam "patent" jak to ominąć - ale po ostatniej przygodzie czeskich turystów (robili zdjęcie w niewłaściwym kierunku ) - nie wiem czy to jest najlepszy pomysł. Myślałem mianowicie by odwiedzić wystwę "Drogi do wolności" a potem trochę pobłądzić...
A może macie jakiś inny pomysł?
mozesz powiedziec zonie, ze nie jestem typem blondynki uwieszającej sie na ramieniu eskorty
a co do przepustek - mam koleżankę, która pracuje na terenie Stoczni - zapytam, co trzeba miec i jak to sie robi
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
mozesz powiedziec zonie, ze nie jestem typem blondynki uwieszającej sie na ramieniu eskorty
Potwierdzam.
Cytat:
mam koleżankę, która pracuje na terenie Stoczni - zapytam, co trzeba miec i jak to sie robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum