Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 1:42 pm Żyrafy u Franciszkanów
Moi Drodzy - mam czteromiejscowe (2x2) zaproszenie na VI Galę Złotych Żyraf. Cokolwiek to znaczy, impreza jest duża, odbywa sie w Klasztorze Franciszkanów (Muzeum Nar) przy Toruńskiej, można tam dobrze zjeść i pooglądać VIP-ów. Pewnie trzeba przyjść w krawacie. Jedyny problem w tym, że to dzisiaj na 18:30 i że trzeba to telefonicznie zgłosić (w trybie RSVP) na numer 6680838 dzisiaj do godz. 16stej. Ja niestety nie mogę się tam wybrać, a szkoda, żeby tyle żarcia zjedli inni - niech się Rzygacze dożywią.
Zainteresowanych proszę o szybką informację na PW na forum - cztery pierwsze osoby wchodzą na moje dwa zaproszenia.
12 Złotych Żyraf to nagrody miesięcznika "Styl Życia", costaną je osoby wyróżnione za swoją postawę życiową.
I tak, nagrodzeni zostaną:
Lech Wałęsa, który odbierze wyróżnienie za styl społecznej mediacji;
prof. Janusz Rachoń (rektor Politechniki Gdańskiej) - za styl zawodowej charyzmy;
prof. Jerzy L. (to ten "współczesny architekt" z Fundacji Theatrum Gedanense) - za styl mecenasa kultury;
Janusz Lewandowski za działalność w polityce;
i m.in. ksiądz Jerzy Kownacki, podróżnik Marek Kamiński, Gdański Klub Biznesu i Muzeum Narodowe w Gdańsku.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Wyżerka jak najbardziej... - ale mam już inne plany.
Pójdę dalej po bandzie . Musicie mnie zrozumieć . Mam po prostu dzisiaj świński dzień.
Oto moje pytanie.
Czy może na koncercie będzie występować też CHÓR WUJÓW?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum