Wysłany: Pią Wrz 23, 2005 8:28 am Przegladarki internetowe (nie dla Zesztrasi)
Pamietam kiedys na forum dyskusje na temat przegladarek, czy Ff jest lepszy od Opery czy moze gorszy od IE, albo odwrotnie, juz nie pamietam. IE jest najczesciej atakowany, bo jest najpopularniejszy, ale to sie powoli zmienia (i popularnosc i ataki ).
A ja tam nie wiem, od kiedy przesiadłem się na Mozillę skończyły się ataki przeróżnych robali i wszelkiej maści śmiecia z sieci. Zadowolony jestem i od pół roku żadnego wirusa nieuswiadczyłem. I to nie kwestia systemu op., ani narzędzi antywirusowych, gdyż wciąż używam tego samego, co przy IE.
_________________ als laeg' zauberhaft versteint drunten eine Maerchenwelt...
Jahrek, a ja ograniczylem ilosc smieci z sieci zmieniajac firewall na bardziej profesjonalny. Dalej uzywam IE i nie mam problemow. Nie mam w domu serwera NATO wiec nikt specjalnie nie bedzie sie na moj komputer wlamywal (wtedy niewiele programow moze pomoc) ale do codziennej ochrony przed roznymi spamerami i innymi glabami wystarcza. Ze spamem tez sobie poradzilem, regularnie przez kilka miesiecy zglaszajac kazdy adres spamera na czarne listy, pomoglo przestalem otrzymywac spam
I pytanie dla doroslych, co jest przeciwienstwem slowa Microsoft? Megahard
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum