Wysłany: Czw Wrz 02, 2004 10:10 am Problem z nieczytanymi postami
Pojawil mi sie ostatnio problem z nieprzeczytanymi postami. Forum wyswietla mi caly czas, ze mam 5 nieprzeczytanych postow, a jak wybieram "Zobacz posty nieprzeczytane" to pojawia sie informacja: "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów". Ponadto zaden z tematow nie jest zaznaczony na pomaranczowo - co ma znaczyc istnienie nieprzeczytanych postow.
U mnie było to samo z 3 postami. Ale poradziłem sobie poprzez "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane".
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
To właśnie chciałem zasugerować.
Przycisk jest na samym dole pomiędzy działami forum a "kto jest na forum".
Musieliście przeczytać nieuważnie i forum się zorientowało
To właśnie chciałem zasugerować.
Przycisk jest na samym dole pomiędzy działami forum a "kto jest na forum".
Musieliście przeczytać nieuważnie i forum się zorientowało
Niemożliwe. Moim zdaniem w tym dziale jest 7 postów których nie czytałem, ale z jakichś powodów nie chce mi ich wyświetlić.
Nie mam zamiaru go naciskać Nie odpuszczę tych siedmiu postów. A czy wasze komputery wyświetlają w dziale "Nasze Spotkania" jakieś posty pózniejsze niż 31 sierpnia, 11:15 am?
Ostatnio zmieniony przez pumeks Czw Wrz 02, 2004 11:06 am, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Pumeks, nie nerwujsja. Też tak kiedyś miałem, było to chyba związane z tym, że wcześniej kliknąłem w "oznacz jako nieprzeczytane" w jakimś wątku do którego chciałem wrócić. Nie oznacza to, że naprawdę masz coś nieprzeczytane. Błąd w matrixie, ot co.
to wina phpbb, czyli skryptu forum, jest to dość powrzechne - ważne, żeby wchodzić przez adres określony w ustawieniach ( np www.forum.domena.pl a nie www.domena.pl/forum/ ) oraz do nawigacji używać linków na forum, a nie przycisków przeglądarki - wtedy powinno być wszystko wporządku, jednak phpbb lubi robić takie psikusy ... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum