Wysłany: Sro Sie 03, 2005 3:11 pm Rezydencja OLIVA
Rezydencja OLIVA położona w samym Centrum Oliwy - dzielnicy Gdańska u zbiegu ulic Kaprów i Obrońców Westerplatte. Jest kwintesencją nowoczesnego budownictwa w otoczeniu starej architektury miasta. Spełnia ona wszelkie oczekiwania, zarówno jeśli chodzi o komunikację ze światem, jak i miejsca, gdzie można spędzać cudowne chwile spacerując malowniczymi uliczkami starej Oliwy. W bliskim sąsiedztwie znajduje się historyczna Katedra Oliwska, Ogród Zoologiczny oraz przepiękny Park Oliwski w którym mieści się Pałac Opatów.
- wysoki standard
- lokalizacja w Centrum Gdańska - Oliwy
- wygodne połączenie z różnymi punktami Trójmiasta i Świata (bliski dostęp do głównych szlaków komunikacyjnych i lotniska)
- 30 mieszkań od 35,98 do 123,24 m2
- lokale usługowe: 83,34; 245,3; 200,16; 205,55m2
- funkcjonalny układ pomieszczeń
- budynek dostępny dla osób niepełnosprawnych
- hala garażowa
- pomieszczenie ochrony i możliwość dozoru przez 24h
- wysokość lokali usługowych około 3,95m
wysokość mieszkań około 2,8m
I jak wam się to podoba bo mi średnio. Ciekaw jestem waszej opini. Z góry uprzedzam, że z projektem nie mam nic wspólnego i nie znam, nie widziałem i nie kojrzę projektanta.
zapomnieli dodać: 50 m od Grunwaldzkiej, głównej przelotowej ulicy Trójmiasta
Cytat:
Jest kwintesencją nowoczesnego budownictwa w otoczeniu starej architektury miasta
Nie obrażając Kartuz i ich mieszkańców, to własnie taka kartuska architektura, dobra na rynek jakiegoś małego miasteczka.
W swym "nawiązaniu" przypomina kamieniczki z Długich Ogrodów.
Dzięki takim snobom, których stać na takie mieszkania wielu ludzi ma jednak pracę w tym mieście, więc nie ma we mnie żadnych niegatywnych emocji wobec czegoś takiego a wygląd, no cóż nie jest w naszym mieście jakąś ważną społecznie kwestią. Bo każdemu się wydaje, że to kwetia gustu.
masz pieniądze + chcesz mieszkać w Oliwie w fajnej chałupie = snobizm
Nie rozumiem, bo chyba jest za rano. To znaczy, że moja babcia jest snobką, bo mieszka w Oliwie w fajnym domku z pięknym ogrodem i nigdzie nie chce się stamtąd wynieść???
Wypiję kawę, to jeszcze raz to przeczytam
_________________ ...........................................
Pomóż Hanusi jeśli możesz
http://dzieciom.pl/5002
...........................................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum