W związku z dynamicznym rozwojem Katedry Symbolologii Akademii Rzygaczy poszukujemy kandydatów na stanowisko: fotografia.
Idealni kandydaci powinni spełniać następujące wymagania:
- pochodzić z terenu Gdańska (względnie okolic Gdańska)
- przedstawiać jakikolwiek, niekoniecznie gdański, herb (lub herby), względnie inny znak symboliczny (flaga, gmerk etc.)
- wysoka ostrość i dobra aparycja mile widziana, aczkolwiek nie niezbędna
Zgłoszenia nadsyłać na email: danziger@poczta.fm
Zwracam się z pomocą do forumowiczów, gdyż z pewnością macie w swoich archiwach takowe zdjęcia, natomiast ja ich zbyt wiele nie mam, w dodatku nie mam też za bardzo mozliwości żeby je porobić. Żeby nie było, że czekam tylko na innych przedstawiam kilka zdjęć z oliwskiej katedry i pruski herb z Bramy Wyżynnej.
Święte słowa - dostaniesz jak wrócimy do domu. Czyżbyś, nieszczęśniku, zamierzał zrealizować nasz z przerażeniem zarzucony niegdyś pomysł skatalogowania występowania herbu Gdańska w Gdańsku?
Święte słowa - dostaniesz jak wrócimy do domu. Czyżbyś, nieszczęśniku, zamierzał zrealizować nasz z przerażeniem zarzucony niegdyś pomysł skatalogowania występowania herbu Gdańska w Gdańsku?
Co do hebów samego Gdańska to byłbym ostrożny - tego może byc trochę zbyt dużo, myślałem raczej o wszystkich pozostałych, ale nie wykluczam zadnego scenariusza - na razie zbieram materiały i zobaczymy co z tego wyjdzie "w praniu"
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum