Wysłany: Sro Mar 23, 2005 12:08 am Wycieczka na Politechnikę
Mam dla Was propozycję. W najbliższą sobotę we wczesnych godzinach rannych - czyli gdzieś koło 10tej - zapraszam chętnych na mały spacer po terenie Politechniki. Mam już pewną ilość informacji i parę ciekawostek wypatrzyłem. Jeśli są chętni, to proszę się oświadczyć.
...dostosujcie się do kobiet pracujących miast i wsi, które pieką, kręcą przez maszynkę, jaja malują - a wszystko z błogim uśmiechem ogłupienia na twarzach...
Grun, toż Ty chyba nie masz litości dla rodzaju żeńskiego. W sobotę przedświąteczną taka fajna wycieczka? Chyba, że jest to subtelny sposób na zapewnienie wybitnie męskiego składu grupy.
_________________ When a man is tired of Gdańsk he is tired of life /niby Oscar Wilde/
W niedzielę nie, bo święta, w poniedziałek nie, bo święta, we wtorek nie, bo po świetach, i tak będziemy się skradać. Z doświadczenia wiem, że nie ma terminu, któryby wszystkim pasował. My idziemy w sobotę, a jeśli się okaże, że potem będą chętni (chętne) to co szkodzi iść drugi raz?
Jeśli podasz mi termin, w którym WSZYSCY przyjdą, to gotów jestem przesunąć wycieczkę na inny dzień. Ale doskonale wiadomo, że taki termin nie istnieje. Dlatego proszę o zaprzestanie jęków i pisanie na temat, czyli kto się wybiera. Dla tych z Państwa, którzy właśnie włączyli monitory, powtarzam, że chodzi o pierwszą wycieczkę na Politechnikę, 26 marca, o godz. 10 zbiórka przed gmachem gównym.
W tylko, jajka i jajka... A gdzie strawa dla ducha, po takiej ilosci swieconych jajek to tylko niestrawnosci mozna dostac, czego nie mozna powiedziec o architekturze i zakamarkach politechniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum