zwyczajowo wywalamy wypowiedzi niekulturalne lub "zboczone", choć te ostatnie często lądują w blabla
Czy przeniesienie moich postów noworocznych było z powodu że "zboczone" czy "nie kulturalne".
Czy Bla bla bla to jakaś ośla ławka na forum. Jakieś dyby czy coś w tym rodzaju. Może jest jakaś inna cecha tego tematu, nieznana mi. Opowieść była ciekawa o Czarnych Huzarach i czarnym humorze.
Po prostu stwierdziłem, że nie wypada by ślady naszej imprezy sylwestrowej były w zagadce Krzysztofa.
Poczytaj wątki bla bla. Jest tam sporo dobrych tekstów. I niezłe towarzystwo.
Każdy z nas wniósł tam "coś" od siebie.... tylko nie zawsze związane z tematem forum.
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
Przypadkowo przeczytałem informację Mikołaja i teraz wiem że to są posty które zboczyły i nie pasują do tematu. To przeniesienie od razu odkryłem i nie miałem zastrzeżeń.
Uboczną zaletą mojego postu było to że wreszcie zniknęło "ostrzeżenie dla Parker" na stronie głównej.:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum