Mojemu znajomemu ukradziono wczoraj w Gdańsku białego dostawczego Mercedesa Sprintera o nr tablic WSC 75 LC.
Bardzo proszę o sygnały, gdyby ktoś coś wiedział/widział.
Zapytaj chłopców ze Stogów,Orunii czy Dolnego Miasta Powinni chłopaki jakąś gorącą linię uruchomić,gdzie by można dogadywać ewentualną sprawę wykupu auta
To prawdziwa plaga te kradzieże dostawczych merców. W firmie w której pracowałem jeszcze pięć lat temu (notabene ciągle z nimi współpracuję) to na porządku dziennym było, że kradną im sprintery lub vito. Straciłem nawet rachubę ile to z nich ukradziono.
Nic nie obiecuję ale rzucę hasło jak jutro tam będę, może ktoś coś wie albo zna namiary...
Trzeba rzucić na odprawie kwestię,aby kryminalni na wabia postawili Sprintera z GPS. Może gnoje się połaszą i wpadną razem z dziuplą Niedawno taki numer zrobili z Suzuki i bingo zostali trafieni oraz zatopieni panowie z Kolbud
GPS`y są,a zasponsorowała je Unia. Wystarczy jedynie skołować furę i przełożyć aparaturę. Ten Sprinter pewnie już na części poszedł,ale może uda się innym zaoszczędzić straty auta
Mikołaju,gdzie zginęła fura? Śródmieście czy gdzieś indziej?
Mojemu znajomemu ukradziono wczoraj w Gdańsku białego dostawczego Mercedesa ...
Moj kuzyn pracowal w Mercedes. Mial co rok nowy. Jechal 3-miesiecznym, zaladowany pod dach do tesciowej. 30 km przed Gdanskiem obiad zjedli i auto "zniklo"...
Mam tez kumpla dorabiajacego na parkingu. On mi opowiadal, jak "dwojka specow" "odwiedza" parkingi. Oni juz wiedza jakie auto "wziasc" i nie masz szansy jak w lufe patrzysz...
On mnie blagal nie przyjezdzac autem i ja go slucham...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum