_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
To budynek Franka Gehry, chyba w Pradze. Nazwany imionami tancerzy- Ginger (Rogers) & Fred (Astaire). Rewelacja.
Cytat:
Za to na BUTIK.PL
temat już
był poruszany, butik forumowy już jest założony. Tyle że ceny nie są szczególnie zachęcające. Panstwo Langfuhrterkowie chyba we wrześniu się zobowiązali pogadać z jakimś zaprzyjaźnionym zakładem o koszulkach po znacznie niższych cenach...
To proszę sobie zamówić któryś z istniejących wzorów albo podesłać mi inny obrazek w jakiejś przyzwoitej rozdzielczości, to przygotuję serię limitowaną
To budynek Franka Gehry, chyba w Pradze. Nazwany imionami tancerzy- Ginger (Rogers) & Fred (Astaire). Rewelacja.
W Pradze, na nabrzeżu Rasina. Zwany jest również "Tańczącym Domem".
Mikołaj napisał/a:
Panstwo Langfuhrterkowie chyba we wrześniu się zobowiązali pogadać z jakimś zaprzyjaźnionym zakładem o koszulkach po znacznie niższych cenach...
Jeśli się zobowiązali to załatwią (na wiosnę). A co w zimie chcielibyście biegać w t-shirtach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum