Przepraszam zatem bardzo że uraziłem, nie czytając wszystkiego od deski do deski. Chyba będzie lepiej nic nie pisać niż narażać się na czyjś gniew.....
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie chodzi o gniew, tylko o zasade sprawdzania przed napisaniem czegoś, czy przypadkiem tego jeszcze nie ma na forum. A że 2 razy pod rząd akurat moje wpisy się zdublowały ...
... a po drugie - bardziej odpowiednimi dla Twego posta byłyby:
Dawny Gdańsk Strona Główna -> Dzieje się -> Na papierze, ekranie i w Mieście -> linki - dopisujcie!
lub
Dawny Gdańsk Strona Główna -> Forum ogólne -> Żuławy, Kaszuby, Kociewie i inne miejsca bliższe lub dalsze
I jeszcze jest pewna zasada wg której lepiej dopisać post do istniejącego (pasującego tematyczne) wątku, niż zakładać nowy.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie chodzi o gniew, tylko o zasade sprawdzania przed napisaniem czegoś, czy przypadkiem tego jeszcze nie ma na forum. A że 2 razy pod rząd akurat moje wpisy się zdublowały ...
Łaskawa Pani zechciej jednak powściągnąć swe słuszne skądinąd emocje. Sprawdzenie, czy ktos wcześniej czegoś nie zamieścił, bywa nader trudne zwazywszy, że kazdy inaczej może poruszoną przez siebie problematyke nazwac i zatytułować.
Gdyby Pan Dario zajrzał do wspomnianych przez Pana Marcina odpowiednich ku temu wątków, z pewnością by zauważył obecność tychże linków umieszczonych przeze mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum