To, niestety, kolejny już przypadek obdzielania znanych prezydentowi gastronomów najatrakcyjniejszymi lokalami na starówce (300 km>>).
I znów Sławomir Sowula (oraz Grzegorz Szaro).
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
A może trzeba podesłać im link do artykułu o "starówce (300 km>>)"? Może Wyborczej nie czytają?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Szykuje się następna draka z tego gatunku... pewien znany pan z branży bursztynowej już uzgodnił z władzami, że zakupią jego kolekcję dla MHMG. I w rozliczeniu ma dostać atrakcyjne parcele na mieście. Z tego co wiem, to wycena tejże kolekcji została bardzo wyśrubowana (zdaniem innego pana ze środowiska bursztynowego - niekiedy do 300% wartości rynkowej), więc pewnie grunty które dostanie będą należały do atrakcyjnych
cyt.
Prezydent Paweł Adamowicz, który wydał na to zgodę, nie widzi problemu.
No to już mnie uspokoił uffff (a już sobie myślałem).To jakiś syndrom polskich prezydentów ,żaden nie widzi problemu (od tych wielkich po małych). Wszystko jest zgodnie z prawem - z przepisami dokładniej pisząc ale czy aby napewno jest "fair".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum