Jak mówią prognozy, wrzesień ma być ładny. Dlatego proponuję zakończyć lato wspólnym spotkaniem przy grillu. Istniejej jednak problem, gdzie impreza miałaby się odbyć. Może ktoś z Was dysponuje ogródkiem, gdzie możnaby rozpalić grilla ? Proponuję spotkać się 18 września, powiedzmy o 14:00. Mam nadzieję, że frekwencja dopisze. Będą chętni ?
PS.
Gdybyśmy nie znaleźli ogródka, to spotkamy się w knajpce przy piwku.
Wysłany: Sro Wrz 01, 2004 9:54 pm Słowo się rzekło - Rzygacze u płota
Wiem, że ten wątek został zaczęty gdzie indziej, ale uznałem, że to na tyle NASZA sprawa, że nie ma co o niej opowiadać na forum ogólnem.
Otóż zgodnie z moimi deklaracjami udostępniam swój ogródek na WRZEŚNIOWY GRILL np. 18 września. To jest środek mojego urlopu, więc mogę mieć trudności z organizacją imprezy - ale obecność i ogródek mogę zapewnić (i oczywiście udział w kosztach).
Proszę o deklarowanie uczestnictwa.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
18-ty mi akurat nie bardzo pasuje - gdyż będę daaaaleko. ;) Za siedmioma górami... Czyli krótko mówiąc jeśli to będzie osiemnasty to po prostu mnie nie będzie.
Aaa ..widac Marcin przeczytał ogłoszenie o stacji kolejowej pod Iława do nabycia od PKP za 24 tys...wraz z terenem okolicznym.I chce nam zrobic niespodzianke załatwiajac stałe-własciwe- miejsce na grilla ( z dotarciem drezyna ???)
Nio..panowie do wajh, a my mozemy wyszyc odpowiednimi nicmi bandere na taki pojazd..Lucy ? Kasiu ???Pętelko ?
Własna stacja? Czemu nie - czułbym się jak bohater "Dróżnika".
Nawet bardzo dobra. Tak dobra, ze ja na przykład jedenastego i dwunastego mam rajd oldtimerowy. Jako współorganizator raczej muszę być na nim. Ale za to moje współorganizatorstwo urzygaczowiło nieco ten rajd, chociaż w samym Gdańsku to tylko start będzie. No ale nie samym Gdańskiem Rzygacze żyją...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum