Wysłany: Czw Maj 20, 2004 1:48 am Emotikony po zmianach
Pół wieczoru nad nimi spędziłem, ale co tam... ogólnie są bardziej i jest ich więcej. Oprócz tych, które wyświetlają się od razu można też otworzyć dodatkowe po naciśnięciu "więcej ikon", ale tylko ze strony do wpisywania odpowiedzi. Od razu uprzedzę pytanie, czemu wiecęj się nie otwiera po naciśnięciu tego przycisku na stronie z tematem - BO NIE!
Jaka komenda sie w ogole emotikon włacza do listu !!! /hihi/ albo moze !buahaha albo co...nie moge sie nigdzie doszukac takiej informacji....metodą prób i błedów ????ale szkoda miejsca na takie testy...;-))
Dla pewności najpierw zapytam zanim napiszę coś złośliwego - a nie wyświetlają Ci się 24 emotikony pod okienkiem do wpisywania szybkiej odpowiedzi?
Jak bardzo chcesz je wpisywać ręcznie, to mają swoje symbole, które pojawiają się w tekście odpowiedzi po kliknięciu na emotikona. na przykład to nie nerwus.gif tylko dwukropek nerwus dwukropek
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
że niby wszystko kręci się wokół Gdańska..?
wrzucam go do emotikonów
to ja jeszcze poproszę globus Gdańska
ps co to za żmija z lewej co wygląda jak kawałek znaczka Alfa Romeo? i co powiedział ten Boecjusz (bo nie chce mi się ściągać z biurka kodeksów żeby zrobić miejsce dla pol-łac słownika)?
Boecjusz powiedział, że jak mordę w kubeł się trzyma to się pozostaje filozofem.
Czyli, że lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupka, niż się odezwać i nie pozostawić co do tego najmniejszych wątpliwości
A znaczek ze szlangą to mi raczej na herb Sforzów wygląda... Zresztą to zależy od tego co szlanga w pysku trzyma - jak bachora to Sforzowie. A jak owoc to nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum