Dziękuję.
A od kiedy to bez zalogowania nie można oglądać zdjęć?
Bo wychodzi, że jak głupi podawałem ileś razy link do tego wątku. Czasami dziwiły mnie reakcje. Tutaj http://forum.danzig.de/sh...schule-in-Emaus wreszcie Niemiec napisał wprost, że nic nie widzi.
Można z tym coś zrobić? Nie chce mi się tego wszystkiego gdzieś kopiować itd.
Chciałem pokazać na forum wąskotorowym (750mm.pl) zdjęcia z Przegaliny i kilka osób odpisało mi, że wyrzuca im komunikat: Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się. U mnie też, po wylogowaniu obrazki zniknęły.
Teraz tak patrzę i wygląda na to, że bez zalogowania nie ma dostępu do galerii użytkowników, podczas gdy załączniki do postów faktycznie się wyświetlają.
mi też
pojawia się to w wątkach, które obserwuje ktoś, kto podał nieaktualny adres mailowy - forum w takiej sytuacji nie może powiadomić go o nowym wpisie
chętnie namierzę takie osoby i ukręcę im kark, bo przez nie nie można wysyłać zbiorowych maili, tak jak to było np w sprawie flag
Odświeżę wątek
Bardzo muli mi forum, odczuwa to ktoś jeszcze? Bo nie wiem po której stronie szukać problemu
Jako dostawcę netu mam Multimedia, ostatnio z nimi miałem taki problem że to forum w ogóle nie było dostępne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum