danzi, przestań występować w roli adwokata bo najzwyczajniej w świecie znasz wersję tylko jednej strony.
gruen nie miał odwagi napisać mi trzech słów o tym że likwiduje moje konto na Forum Profesorów - było to w końcu ubiegłego roku i żadnego konfliktu między nami nie było - w tej sprawie pisałam do niego mejle na które on nie raczył odpowiedzieć.
za to na moją skrzynkę przez cały czas przychodziły powiadomienia o nowościach na AR. przyznam, że po pół roku zaczęło mnie to drażnić.
gruen obudził się dopiero wtedy, gdy w szorstkich słowach poprosiłam go o przystopowanie newslettera. przy okazji "ze zemsty" wyrzucił moje artykuły, w tym jeden który był na tyle dobry, by ukazać się w 30 Dniach
to nie jest żaden konflikt. to po prostu działanie według zasady małego Jasia "skoro nie jesteś ze mną, ja cię nie lubię". odpryskiem tego jest również wątek na WFG o rekonstruktorach z Pomeranii 45. zgadnij, dlaczego
Nie występuję w roli adwokata, tylko moderatora - po prostu tu nie jest miejsce na wylewanie żalów.
A wersji Grüna nie znam - nie spowiadał mi się o co między Wami poszło, wspomniał tylko,że został obrażony. BTW - Twoje konto na FPARz nadal istnieje - więc nie wiem jak mogło być skasowane.
Żałuję, ze istnieją konflikty między Wami a Grünem, bo przez nie ubożeje coś, w czego tworzeniu sam - choć w nikłym stopniu - uczestniczyłem.
Pomiędzy mną a Grünem żadnego konfliktu nie ma. Istniał rok temu, kiedy zniknęły z Akademii moje artykuły. Teraz epizod mojej współpracy z Akademią, w której tworzeniu również i to z dużym zaangażowaniem uczestniczyłam - jest już dawno zamknięty.
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum