Tak jest. Magrat - napisz umotywowane podanie do Rechtóra z projektem nowego wydziału i planem jego rozwoju i wstępnym szkicem kilku artykułów (no, w pierwszym emailu starczy obietnica) - napewno zostanie rozpatrzone, a jest szansa, że nawet pozytywnie.
Akademii bardzo przyda się "świeża krew"
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
no dobsz, należą się wyjaśnienia za te okropieństwa
frysia po prostu zapomniała dodać o zniknięciu kilku moich artykułów z ARz. słyszałam, że powodem zniknięcia był ich żenujący poziom
pozdrawiam serdecznie cały Senat, a już Rektora to po rękach całuję
Informacji o znikających profesorach i artykułach nie umieszcza się w "nowościach" ani newsletterach. Myslałam Zesiu, że o tym wiesz
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Mam małe pytanko:
Czy na "rzygaczu" jest coś o gdańskich Żydach? Pobierznie spojżałem, nic nieznalazłem, ale te tajemnicze nazwy wydziałów...moze coś przeoczyłem
pozdrawiam
_________________ „W wielu innych miejscach, damska odzież, płaszcze, buty, futra, damskie torebki, ręczniki itp. były przywłaszczane przy użyciu siły. Takie akty grabieży niszczą reputację niemieckich sił zbrojnych”
frysia po prostu zapomniała dodać o zniknięciu kilku moich artykułów z ARz. słyszałam, że powodem zniknięcia był ich żenujący poziom
Jak dobrze wiesz powodem ich usunięcia był konflikt między Tobą a Grünem, a nie poziom artykułów.
parker napisał/a:
Informacji o znikających profesorach i artykułach nie umieszcza się w "nowościach"
Słusznie, to nie wątek na tego typu "newsy".
Żałuję, ze istnieją konflikty między Wami a Grünem, bo przez nie ubożeje coś, w czego tworzeniu sam - choć w nikłym stopniu - uczestniczyłem. Jednakże nikomu prócz Was nie jest znana natura, ani przyczyny konfliktów, więc nie widzę tu specjalnego miejsca do dyskutowania na ten temat, zwłaszcza że Grün się na FDG od dawna nie udziela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum