Czuję, iż to chyba ja jestem sprawcą rego zamieszania.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
(słyszałam dziś o ankietkach opracowanych dla pracoholików-okazuje sie,że metody badan wymyslono i własnie podjęto - w Gdańsku .Czyżby technikalia FDG tez były pod wrażeniem i starały sie o wynik ??)
Hi hi ! Uderz w stól a...Miary i wagi sie odezwą ???
Ja pisałam tylko o pracowitym samodublowaniu się WAZNYCH postow , program jest pracoholik...
A, oczywiscie najwieksza i najbardziej pracochłonna strona Gdańska robi sie sama,Sabaoth tylko ja głaszcze po karku i szepcze do uszka miłe słowa wieczorami.
mam problem z nieprzeczytanymi postami. Wyjechałem jakieś 10 dni temu i miałem ich ponad 500, tera zpo powrocie mam odznaczonych trochę ponad 300. Dość znacząca utrudnia mi to przeglądanie Forum. Ma ktoś podobne objawy?
Mam to samo Wiem, że nie czytałem postów w ciągu ostatnich 3 tygodni, a Forum tylko część zaznacza jako nieprzeczytane, inne z tego samego okresu nie są tak zaznaczone. Można się pogubić.
właśnie, miałem podobnie - postów od ostatniej wizyty - 500, nieprzeczytanych - 300
Zdaje się, że nieprzeczytane posty po 30 dniach przestają być oznaczane jako nieprzeczytane... wynika to z tego, że dane o tym który z użykowników co już przeczytał zajmują baardzo dużo miejsca i tak to jest domyślnie ustawione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum