No to uzgodnijcie termin. Ja dziś po południu sprawdzę widok ze strychu. Na ten weekend pogoda w zapowiedziach znośna, na następny gorsza.
A Pumeks to odprawia, ale msze żałobne po kolejnych, utraconych obiektach trójmiejskich
Ej no, ja też chcę iść! Gdyby zima sobie odpuściła (za 2 - 3 tygodnie może sobie odpuści...), to teoretycznie mogłabym być ok. 13tej - na wcześniej to intersiti mi nie dojedzie
Jasne. Teraz to narty by się przydały(dla mnie sanki ). A podobno po demilitaryzacji po I W.Ś. to na B.G. oprócz stadionów na zimową porę były fachowe tory saneczkowe.
Sprawdziłam strych - widok na Główne ok, do dyspozycji dwa pełnowymiarowe okna (nie tam jakieś lufciki). Ja mam klucz , oby widoczność była dobra.
zastanawia mnie ślad po tabliczce z nazwą ulicy (na zdjęciu tuż obok oraz nieco poniżej tabliczki "ul. Zaroślak"). wydaje mi się, że na planie z 1940 ulica ta nazywała się Reinkegasse. jak się nazywała po wojnie? jakoś nie mogę umiejscowić jej na planach.
No faktycznie -prognozy 16-dniowe pokazują deszczowe weekendy, a niezbyt miło byłoby wchodzić /schodzić/ po błocie na/ze skarpy. Także focenie panoramy Miasta ze strychu mogłoby dać marny efekt. W piątek 23,3 zapowiadają piękny dzień /słońce, 12`C/ to może i dalej wytrzyma. Fuzzy prosił o niedzielę, miejmy to też na uwadze. 17-18,03 mogę nie mieć czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum