Kurka wodna, żeby się przejechać tramwajem są takie problemy ?
To może pojedziemy zwykłą "dwójką" ? Przyznam się, że już ze 3 lata nie jechałem tramwajem..
Kurka wodna, żeby się przejechać tramwajem są takie problemy ?
To może pojedziemy zwykłą "dwójką" ? Przyznam się, że już ze 3 lata nie jechałem tramwajem..
bardzo mi sie tez podobal opis nowego produktu turystycznego, tj dwoch tras rowerowych z przewodnikiem (po 3 godz) art. red. K.Netka, Dziennik Baltycki - głownie ze wzgledu na odpoczynek na ławeczce Grassa na pl Wybickiego we Wrzeszczu...Blisko tam mam, moge podjechac !
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Zatem podsumowuję - będzie nas 18 osób ( ):
Barabasz (2), Bassa (3), Bluemoon (2), Grün, Marcin (2), Mikołaj (2), Paulus (2), Pumeks (2), Seestrasse (2).
Czy ktoś jeszcze?
Spotykamy się tradycyjnie pomiędzy Wysoką Bramą a Katownią w najbliższą niedzielę do godz. 12.00. Następnie przejdziemy na przystanek by oczekiwać Bergmana.
I jeśli będziemy mieli ochotę możemy przejechać "tam i z powrotem" lub wysiąść w Oliwie celem eksploracji. Który wariant wolicie?
Bierz, będziemy się wpychać. Niestety to będzie zwykły rejsowy kurs - odpowiedź na moje mail'owe pismo otrzymałem dopiero dziś. A konkluzja jest taka: koszt wynajęcia byłby duży, a z miejscem raczej nie powinno być kłopotu ze względu na niską frekfencję.
Ostatnio zmieniony przez Marcin Pią Sie 27, 2004 1:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum