Teściów - i jakby co to kilka miejsc się znajdzie. Ale kilka kilometrów dalej jest internat szkoły leśnej w Warcinie (obok pałacu Bismarcka) - a dyrektorem tejże szkoły jest przyjaciel Teściów, więc myślę, że również nie byłoby problemów...
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Teściów - i jakby co to kilka miejsc się znajdzie. Ale kilka kilometrów dalej jest internat szkoły leśnej w Warcinie (obok pałacu Bismarcka) - a dyrektorem tejże szkoły jest przyjaciel Teściów, więc myślę, że również nie byłoby problemów...
Zrobiłem już okładkę nawet na itinerer dla tej imprezy Ekhm.. tzn nie dla tej... coś mi się pokiełbasiło i zamiast zajrzeć do zakurzonego od kwietnia tematu, ubzdurałem sobie, że chodziło o Żuławy...
Moża się przyda kiedyś na jakiś wypad w tamte rejony.. ale jakby co, przygotowaniem okładek na właściwą imprezę też mogę się zająć
R_A_J_D_wersja z numerem załogi copy.jpg
Plik ściągnięto 17821 raz(y) 48,16 KB
_________________ als laeg' zauberhaft versteint drunten eine Maerchenwelt...
Ok, widzę że przestałem panować nad kolejnością załączanych obrazków, znów jakieś psikusy systemu? teraz kościół w Wygodzie Łączyńskiej, bardzo udatny neobarok.
IMG_3376.jpg
Plik ściągnięto 17756 raz(y) 28,81 KB
IMG_3375.jpg
Plik ściągnięto 17756 raz(y) 25,33 KB
IMG_3377.jpg
Plik ściągnięto 17756 raz(y) 30,25 KB
IMG_3371.jpg Podpis autora
Plik ściągnięto 17756 raz(y) 27,5 KB
IMG_3372.jpg Płaskorzeźba nad wejściem
Plik ściągnięto 17756 raz(y) 27,54 KB
IMG_3374.jpg Tu kiedyś było napisane m. in. "UBEZPIECZONO"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum