Ja mialem sytuacje odwrotna. Na Stronie Glownej stalo jak byk,, ze mam dwa nieprzeczytane posty, ja je naprawde mialem nieprzeczytane. Ale jak dalem Zobacz posty nieprzeczytane, to Forum poinformowalo mnie, ze niczego nie znalazlo. Musialem dopiero do watku wejsc "recznie".
Ja mialem sytuacje odwrotna. Na Stronie Glownej stalo jak byk,, ze mam dwa nieprzeczytane posty, ja je naprawde mialem nieprzeczytane. Ale jak dalem Zobacz posty nieprzeczytane, to Forum poinformowalo mnie, ze niczego nie znalazlo. Musialem dopiero do watku wejsc "recznie".
A wiesz, że jest to całkiem możliwe i u mnie? Bo mimo dosyć dokładnego czytania forum już ze 2-3 razy natknęłam się na posty występujące w grupie przeczytanych, co do który mogłabym sobie dać łapkę odciąc, że wcześniej ich nie widziałam.
(dodane) Przykład z ostatniego przegladania forum - na pewno nie czytałam wcześniej wpisu Bogusława z wątku 'Ślady granicy polsko-niemieckiej' a jawi się jako przeczytany. Czyli jeden 'sekretny' post znalazłam, szukam drugiego.
Ostatnio zmieniony przez Petelka Pią Paź 29, 2004 10:47 am, w całości zmieniany 1 raz
Już wiem na 99,9% że takie nieprzeczytane, tajne posty powstają jak Mikołaj majstruje przy wątkach. Ostatnio miałem taki problem z oftopikiem czyli bla bla bla. 18 postów Forum policzyło podwójnie i jak je raz przeczytałem, to dalej miałem 18 nieprzeczytanych pomimo, że je przecież przeczytałem.
A mi z kolei wątek "Leibhusarren Regiment" pokazuje jako przeczytany, mimo że na pewno od piątku tu nie zaglądałem :( Może zaapelujemy do admina, zeby jednak nie przesuwał postów, bo kto wie, ile postów nam dzięki takim efektom umyka?
Admin apeluje to zakładanie nowych wątków, kiedy zachodzi potrzeba i trzymanie się podziałów tematycznych. Wątek "Leibhusarren Regiment" stanowi fragment wątku "avatary, podpisy i zdjecia w profilu" - domyśliłbyś się?
Wątek "Leibhusarren Regiment" stanowi fragment wątku "avatary, podpisy i zdjecia w profilu" - domyśliłbyś się?
Bo się któś przyczepił do mojej czapki na avatarze
A wczoraj jak dopisywałem informację o nowościach na mojej stronie zauważyłem dwa posty, których NA PEWNO nie czytałem, a nie były zaznaczone jako nieprzeczytane, no i nikt w tym wątku nie grzebał. Szpion jaki czy co?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Adminie, cóś jest nie tak. Wątek Bassy matrix liczy mi podwójnie jako nieprzeczytany, a jak wybieram żeby mi otworzył wszystki posty nieprzeczytane w nowych oknach, otwiera mi ten sam wątek w dwóch różnych oknach. Czyli jak Bassa napisze tam jeden post, to u mnie wyświetla się, że mam dwa posty nieprzeczytane. Co jest?
Słuchajcie, ustaliliśmy już, że forum robi psikusy, wiadomo, kto za tym stoi.
Jako admin nic nie mogę z tym zrobić, siła wyższa. Jeśli posty Bassy rzeczywiście będą wyświetlały się podwójnie, to wtedy je wykasuję/przeniosę wątek, wersja pojedyncza całkiem wystarcza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum