Zdaję sobie sprawę, że to uciążliwa sprawa, ale nie jest mi znany żaden sposób, by temu zapobiec. Nie mogę przecież wyłączyć możliwości logowania się. Ataki są z różnych IP, więc blokowanie też na nic się nie zdaje. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, zna się na tym, to chętnie porady wysłucham. Póki co sugeruję zmianę hasła na dłuższe, bardziej złożone.
Zdaję sobie sprawę, że to uciążliwa sprawa, ale nie jest mi znany żaden sposób, by temu zapobiec. Nie mogę przecież wyłączyć możliwości logowania się. Ataki są z różnych IP, więc blokowanie też na nic się nie zdaje. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, zna się na tym, to chętnie porady wysłucham. Póki co sugeruję zmianę hasła na dłuższe, bardziej złożone.
Mikołaj !! to nie była skarga ani broń Boże złośliwość. Jeżeli tak to odebrałeś, to przepraszam. Nie chciałem sprawić Ci przykrości. Po prostu robię na wczoraj gardłowo pilne opracowanie, każda godzina jest cenna, a FORUM UZNANYM ŹRÓDŁEM DANYCH JEST. Ot i wszystko. Pozdrawiam
jeden z pierwszych ataków był z
Adres IP: 62.212.67.209
Host: gpftor6.privacyfoundation.de
jak wyczytałem, część adresu "tor" może oznaczać wykorzystywanie "anonimizera"
http://pl.wikipedia.org/w...87_anonimowa%29
Bahnhof unique computer center "Pionen" is centrally located in Stockholm, 30 meters into the bedrock below the Sofia Church. Basically, the Pionen White Mountains, is an upgraded version of a nuclear-safe shelter that the Swedish civil defense used during the Cold War.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum