Aniu, od czasów gdy za mnie skanował Jarecque , bo sama nie umiałam - wiem, że spokojnie... tego da się nauczyć!!!
I naprawdę są w Dolnym Wrzeszczu tacy Młodzi Genialni, którzy przyjdą...pomogą...wytłumaczą, pokażą ..trzeci raz...;-))
Bardzo warto!!!
Warto tez mieć w swoim domku odręczną karteczkę-notatkę od właściciela zdjęć
"zgadzam się na publikację moich zdjęć na FDG przez panią..... "
podpis... (autor/właściciel)
Skrzyżowanie ul. Miszewskiego i Grunwaldzkiej około 1958 roku. Lotnikiem jednak nie zostałem
Ale super - tego zdjęcia, to Ci mocno zazdroszczę (a z lotnictwem się troszkę związałem) . Pewnie nie wiele brakowało a bym takie zdjęcie też mógł mieć, bo też byłem z Wrzeszcza i w 58-mym poszedłem do pierwszej klasy (na Pniewskiego)...
Pozdrawiam Piotr
PS. Znamienne, że ten samolot ma oznaczenie MIG. Czyżby to ułatwiło prywatnemu wtedy fotografowi uzyskanie koncesji? Wiadomo jaki to był z Gdańskich (Wrzeszczańskich) fotografów?
niemożebne...cała polonię osobiscie powiadamialam dwa lata!
A Jarek PDW to by popisał w ibedekerze, ma o czym... na FB trwa dyskusja po co tam byly te "lookniecia" w ścianach i inne szczegóły... a i druga część budynku do zwiedzenia !To już koniecznie Wy, nie ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum