Fragmenty to pewnie niedługo - w ARz, a może kiedyś i gdzie indziej.
jayms napisał/a:
Z chęcią bym poczytał.
Jeśli chcesz, to wyślij mi na pw swój adres email (bo nie wiem, czy ten z profilu jest ok), to Ci podeślę w wersji .rar
seestrasse napisał/a:
stawiasz, panie magister!!!!!!!!!!!
No, będzie trzeba. Ino jeszcze nie wiem kiedy - imprezka może się nieźle odwlec w czasie.
A zresztą po wczorajszym oblewaniu w gronie rodzinnym jakoś nie mam ochoty do picia alkoholu - do następnego razu na pewno nie wypiję ani kropli
Dzisiaj, po dekadzie studiowania, obroniłem wreszcie pracę magisterską. Tytuł to oczywiście "Ustrój Wolnego Miasta Gdańska". Chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi ją napisać, przez pomoc w tłumaczeniach, znalezieniu źródel itd. - zwłaszcza Grünowi, Staremu Szkotowi, Mikołajowi i Lusinkowi.
Serdeczne gratulacje! A myślałem, że moich 8 lat nikt nie pobije
Brawo,publikacja koniecznie...Albo Danziger ręka w rekę z Panem W.Nocnym-wykłady i spotkania UTW na ul łagiewniki 3 ? Nio...tam na III piętrze wisi wykaz wykładów o historii dzielnic ( z wyjątkiem Dolnego Wrzeszcza....)-aż sie prosi o WMG...z drobnym pytankiem do publicznosci,kto ma foty i osobiste wspominki!!!
I za jakies dwie dekady doczekamy pracy "Dolny Wrzeszcz -artyści,twórcy,niepokorne duchy ...wkład w kulturę Polski i świata". Na podstawie materiałow www.dolnywrzeszcz.pl i wpisów FDG
Na razie ciekawostka,kto napisze pracę o Gedanii-okazja przednia,85 lecie klubu w przyszłym roku.... ul Kościuszki 49 !Materiałów sporo...to przecie polonia gdańska!
A...UTW to oczywiście www.wsse.edu.pl - warto zerkać na plan spotkań seniorów(od 45 lat) i wykładów ogólnodostępnych,wisi na III p. ul Łagiewniki 3.
To ja poproszę drugą opcję. Mogę się podzielić moim nieskończonym doktoratem p.t. "Formal and Informal Relationships in Small Enterprises' Clustering. Process of cooperation groups creation, development and influence on the actors" ok. 175 stron w pogańskim języku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum