Pamiętam doskonale "Zremb" z lat 70. Moja mam prowadziła tam wtedy tzw. klubo-kawiarnię. Standard jak na tamte lata byl dośc wysoki... Odbywaly się tam szkolenia międzynarodowe, kwaterowali sportowcy z "bratnich" i nie tylko krajów, grupy z wymiany wczasów międzynarodowych - glównie Jugoslowianie. Krótko przed wyburzeniem wynająłem tam apartament na imprezę z pracy (poczatek lat 90 ub. wieku).... To byl już tylko cień dawnej świetności.
Mój tata był tam dyrektorem aż do końca - do zburzenia budynku.
Macie może jeszcze jakieś zdjęcia "Zrembu" ?
Jako dziecko jeździłem rowerem po tym "rondzie" przed
Witam
Czy posiada ktoś zdjęcia skarpy z wejściem do podziemnego bunkra/schronu przy skrzyżowaniu(te w stronę Kamionki,niedaleko kapliczki) ul.Armii Krajowej i Al.Niepodległości? Wejście to, było widoczne do końcówki lat 90-tych,potem je zamurowano.Wszędzie poszukuję takowego zdjęcia,ale nigdzie nie znalazłem.Wejście było bardzo dobrze widoczne z Al.Niepodległości.Proszę,poszperajcie troche w tym kierunku w swoich wspaniałych zbiorach,będe ogromnie wdzięczny
Pozdrawiam!
Trochę pamiątek z zakładu fryzjerskiego przy ulicy Kościuszki 3 z lat 60-tych i 70-tych, a nawet jedna z 1990.
Z archiwum Aleksandry i Wiesława Połomów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum