Mikołaju, Twój artykuł naprawdę jest świetny. Należą Ci się wielkie brawa.
A prywatnie - będę miała następny pretekst do przezywania ZBR 'człowiekiem mediów'; bo to albo w Tv go widać, albo w gazetach o nim piszą...
Dołączam się do zachwytu Pętelki i coś mi się wydaje, że z biegiem czasu 30 Dni staje się coraz ciekawsze. Ubyło na ilości, ale za to wzrosła jakość. Brawo
Dołączam się do zachwytu Pętelki i coś mi się wydaje, że z biegiem czasu 30 Dni staje się coraz ciekawsze. Ubyło na ilości, ale za to wzrosła jakość. Brawo
Mam taką złośliwą obserwację na ten temat, że pismo powstało jako próba przekształcenia kwartalnika "Był sobie Gdańsk" w miesięcznik, hm, społeczno-polityczny - nieprzypadkowo dokładnie w tym momencie, kiedy Paweł Adamowicz po raz pierwszy został prezydentem Gdańska. Stąd w pierwszych numerach te wszystkie wielostronicowe kroniki towarzyskie (czytaj: ilustrowane reportaże z bankietów dla polityków). Ale najwyraźniej ta tematyka nie miała wzięcia - co najlepiej widać z działu "Listy do redakcji", bo zainteresowanie czytelników wywoływały tylko artykuły związane z historią Miasta i regionu. I w tej chwili praktycznie pismo wróciło do tematyki takiej jak w śp. kwartalniku, tyle że w kolorze. Mimo to redakcja ciągle stara się "upychać" swoje zainteresowania polityczne - co widać choćby po trzecim w ostatnim czasie tekście o Lechu Bądkowskim. I mam coraz większe obawy, że niedługo wydawca się zniechęci i zarzuci zupełnie wydawanie tego pisma.
Pumeksiku , lepiej wypluj te slowa...
poza tym to chyba nie przypadek, ze p. Lech Parell byl przez czas jakis kims waznym w otoczeniu Adamowicza (poprawcie mnie, jesli sie myle)
Pumeksiku , lepiej wypluj te slowa...
poza tym to chyba nie przypadek, ze p. Lech Parell byl przez czas jakis kims waznym w otoczeniu Adamowicza (poprawcie mnie, jesli sie myle)
Był, ale w nagrodę za dobre sprawowanie jest teraz szychą w Międzynarodowych Targach Gdańskich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum