To rzeczywiscie dalem sie zrobic jak przedszkolak. Moze dlatego ze promile mialem powiekszone w tym czasie:)
Pozdrowienia i I love you all i kazdego z osobna
pogielo mnie i to na dobre. nie kumam i mowiac krotko robicie mnie w banana albo...w qubale? odpowidz jest:- albo ta herbata, ktora pije to nie herbata....albo pod czapka mam jajecznice...i w ogoooooooooole nie ku-mam. o sssssso ccchozi........
O co chodzi z tym Kubkiem??? Coscie sie tak na mnie zawzieli? Pzdr. Kubek
amatorka ze mnie jak nic Prosze Panstwa...bo dopiero zobaczylam cala akcje, poczytalam a i tak niewiele zrozumialam...
dobrze ze nie widzicie mej geby- normalnie galy wytrzeszczone, ze sie prawie w tym obrebie kola mordziska mego nie mieszcza...ech....czlek sie starzeje a coraz mniej rozumie...do bani z takimi wczasami
O co chodzi z tym Kubkiem??? Coscie sie tak na mnie zawzieli? Pzdr. Kubek
amatorka ze mnie jak nic Prosze Panstwa...bo dopiero zobaczylam cala akcje, poczytalam a i tak niewiele zrozumialam...
dobrze ze nie widzicie mej geby- normalnie galy wytrzeszczone, ze sie prawie w tym obrebie kola mordziska mego nie mieszcza...ech....czlek sie starzeje a coraz mniej rozumie...do bani z takimi wczasami
nie przejmuj się tym.. to takie sztuczki z używaniem nick-a, który aktualnie ogląda post.
Stare zabawy.... spoko! Dla uspokojenia Ciebie - porównaj daty postów z datą Twojej aktywacji na forum!
_________________ "Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat"
Emil Cioran — Zeszyty 1957-1972
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum