Knovaku, a wiesz może co się stało z tak pięknie wydawanym Czasem Pomorza? Kiedyś nawet mieli stronę internetową, propagandy było tam sporo ale trafiały się też ciekawe artykuły.
Knovaku, a wiesz może co się stało z tak pięknie wydawanym Czasem Pomorza? Kiedyś nawet mieli stronę internetową, propagandy było tam sporo ale trafiały się też ciekawe artykuły.
Moje też
"Czas Pomorza" wcięło, słuch o nim zaginął...
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Fajny byl, jak plywalem czesciej do Gdanska (w 2001 i 2002) to staralem sie je zbierac. Mam chyba 4 numery. Ale w takiej jakosci kazde bezplatne pismo musi upasc bez dotacji. A szkoda.
Dzisiaj, po dekadzie studiowania, obroniłem wreszcie pracę magisterską. Tytuł to oczywiście "Ustrój Wolnego Miasta Gdańska". Chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi ją napisać, przez pomoc w tłumaczeniach, znalezieniu źródel itd. - zwłaszcza Grünowi, Staremu Szkotowi, Mikołajowi i Lusinkowi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum