Wydaje mi się, że nie należy popadać w faryzeizm: w końcu ktoś zrobił tu z balkonikiem na małą skalę dokładnie to samo, co inż. arch. Stanisław Michel robi z całymi budynkami. Więc jak się wychwala Michela i jego działalność pod niebiosy, to nie można potępiać właścicieli tego balkonika.
Wydaje mi się, że nie należy popadać w faryzeizm: w końcu ktoś zrobił tu z balkonikiem na małą skalę dokładnie to samo, co inż. arch. Stanisław Michel robi z całymi budynkami. Więc jak się wychwala Michela i jego działalność pod niebiosy, to nie można potępiać właścicieli tego balkonika.
A ja coś do kogoś personalnie? i czy napisałem, że ktoś potępia? czy znów się jakieś nożyce odezwały?
Ostatnio o ile pamiętam to Hanneman się rozpływał w zachwytach nad blokiem siedmiu Michelowskich pseudokamieniczek w kącie Piwna/Kaletnicza... ale pamiętam że nie tylko on, chcecie mnie zmusić żebym użył wyszukiwarki?
ostatnio widziałem zdjęcia z okolic wrocławia z ,,rewitalizacji,,byłej kopalni gliny-jeziorko z fałną i florą zamieniono ,,legalnie,, w wysypisko pyłów z elektrowni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum