fritzek! nie mogłem sobie wybaczyć że nie zdążyłem wtedy z uwiecznieniem... fajnie je znów widzieć a skoro jesateśmy na tej ulicy...możliwe, by zachowała się tam zabudowa XVIIIwieczna?
W podwórku po lewej stoi niepozorny, a nawet brzydki mały ceglany klocek.. pod samym dachem jest skromna tabliczka z datą i o ile pamiętam 17.. może ktoś zauważył wcześniej i ma fotki? mi niestety awaria pamięci zewnętrznej zżarła masę zdjęć...
_________________ als laeg' zauberhaft versteint drunten eine Maerchenwelt...
na tej ulicy...możliwe, by zachowała się tam zabudowa XVIIIwieczna?
W podwórku po lewej stoi niepozorny, a nawet brzydki mały ceglany klocek.. pod samym dachem jest skromna tabliczka z datą i o ile pamiętam 17.. może ktoś zauważył wcześniej i ma fotki? mi niestety awaria pamięci zewnętrznej zżarła masę zdjęć...
Mogę sprawdzić, jeżeli napiszesz jaśniej, którą ulicę i które podwórko masz na myśli
fritzek! nie mogłem sobie wybaczyć że nie zdążyłem wtedy z uwiecznieniem... fajnie je znów widzieć a skoro jesateśmy na tej ulicy...możliwe, by zachowała się tam zabudowa XVIIIwieczna?
Rzeczywiście budynek niepozorny,ale stary i ciągle stoi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum